Diensten

Automobiel Limburg geeft u bij de aankoop van uw nieuwe auto de beleving van een merkdealer. Dit willen wij ook graag waarmaken op het gebied van service en gerelateerde zaken die om de hoek komen kijken bij de aankoop van uw nieuwe auto!

Garantie

Aanschaf en onderhoud van een occasion gaan vaak gepaard met vragen en onzekerheid. Al staan wij voor de kwaliteit van de auto, kan er aan elke auto iets kapot gaan. Daarom heeft u bij ons 6 maanden onderdelen garantie op uw nieuwe aanwinst! Tevens kunt u voor een kleine meerprijs arbeidsloon afdekken.

U heeft garantie op:

Hier vindt u onze voorwaarden.
Let op, wanneer u kiest voor een meeneemprijs vervalt iedere vorm van garantie.

Auto import service

Heeft u uw eigen auto gevonden in het buitenland? Ook dan kunt u terecht bij Automobiel Limburg. Voor € 29,- excl. BTW verzorgen wij uw BPM aangifte volgens de gunstigste koerslijst.

Ook kunnen wij u ontlasten met het hele import traject van transport naar Nederland tot en met uw nieuwe auto met Nederlands kenteken voor uw deur. Wij rijden wekelijks met onze eigen combinatie door voornamelijk Duitsland en zijn ‘VI’ partner van het RDW. Hierdoor kunnen wij snel leveren, zodat u nog eerder kunt genieten van uw nieuwe aanwinst!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Verzekeringen

Optimale zekerheid is zó geregeld!

Voor het geval u onverhoopt toch schade rijdt, hebben wij speciaal in samenwerking met onze partner, Finance Bizniz voor u de ideale autoverzekering ontwikkeld. Een autoverzekering die een unieke dekking, een messcherpe premie en een perfecte schade-afwikkeling combineert.

  • Tot 5 jaar aanschafwaarde garantie
  • Geen eigen risico
  • Scherpe premie
  • Tot 85% Bonus-Malus korting
  • Originele onderdelen bij reparaties
  • Gratis vervangende auto
  • Hulp bij opzeggen van uw huidige verzekering
  • Dezelfde korting voor uw tweede auto

Financieren

Een financiering voor uw nieuwe auto moet financieel verantwoord zijn en betrouwbaar. Of u nu uw auto particulier wenst te financieren of u kiest voor een financial lease, wij adviseren u graag hierin samen met onze partner, Finance Bizniz.

voertuigen op naam zetten
afgifte vrijwarings bewijzen
handelaars kentekenplaten