Diensten

Automobiel Limburg geeft u bij de aankoop van uw nieuwe auto de beleving van een merkdealer. Dit willen wij ook graag waarmaken op het gebied van service en gerelateerde zaken die om de hoek komen kijken bij de aankoop van uw nieuwe auto!

Onderhoud en Service

Door onze zorgvuldige inkoop beschikken al onze occasions over een aantoonbare onderhoudshistorie in de vorm van onderhoudsboekjes.

Wanneer u toch uw nieuwe aankoop graag wilt laten voorzien van een servicebeurt, kunnen wij dit voor u organiseren voor aflevering van uw nieuwe auto. Door onze lokale ligging aan de autoboulevard hebben wij bijna alle merkspecialisten in de buurt.

Garantie

Aanschaf en onderhoud van een occasion gaan vaak gepaard met vragen en onzekerheid. Al staan wij voor de kwaliteit van de auto, kan er aan elke auto iets kapot gaan. De fabrieksgarantie op nieuwe auto’s verloopt al na gemiddeld twee jaar en u wilt met uw occasion niet voor onverwachte reparatiekosten komen te staan. Automobiel Limburg beperkt dit risico aanzienlijk.

Neem bij aankoop van uw occasion ons garantiepakket en ontvang garantie op;

Hier vindt u onze voorwaarden. Tarieven op aanvraag..

Verzekeringen

Optimale zekerheid is zó geregeld!

Voor het geval u onverhoopt toch schade rijdt, hebben wij speciaal voor u de ideale autoverzekering ontwikkeld. Een autoverzekering die een unieke dekking, een messcherpe premie en een perfecte schade-afwikkeling combineert.

  • 5 JAAR AANSCHAFWAARDE GARANTIE
  • GEEN EIGEN RISICO
  • SCHERPE PREMIE
  • GRATIS VERVANGENDE AUTO
  • HULP BIJ OPZEGGEN VAN UW HUIDIGE VERZEKERING
  • DEZELFDE KORTING VOOR UW TWEEDE AUTO
  • NO-CLAIMBESCHERMING MOGELIJK

Bereken hier uw verzekeringspremie!

Financieren

Een financiering voor uw nieuwe auto moet financieel verantwoord zijn en betrouwbaar. Of u nu uw auto particulier wenst te financieren of u kiest voor een financial lease, wij adviseren u graag hierin.

Bereken hier uw maandbedrag!

Auto import service

Heeft u uw eigen auto gevonden in het buitenland? Ook dan kunt u terecht bij Automobiel Limburg. Voor € 29,- excl. BTW verzorgen wij uw BPM aangifte volgens de gunstigste koerslijst.

Ook kunnen wij u ontlasten met het hele import traject van transport naar Nederland tot en met uw nieuwe aanwinst met Nederlands kenteken voor uw deur.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

voertuigen op naam zetten
afgifte vrijwarings bewijzen
handelaars kentekenplaten